Usluge

Izvođači

Organizacija “Koraci” je ekskluzivni booking agent za sljedeće izvođače: Frenkie, Kontra, DJ Indigo, Marčelo, Atomsko Sklonište. Također smo zastupnici i sljedećih cover bendova: Gnjev Anđela, Starbrigde, Paranoid, M.E.S.H, Cover Art, D Mol, NeoStereo, Tregeri, Lokomotiva, Sceleton Boogie, Majstorsi, Dum Dum, JF Acoustic, Sara i Đuro, Big Gig, Blue Hotel, Tekila Gerila.

Zastupništva

Organizacija “Koraci” se brine o PR i Fundraising aktivnostima petog na svijetu bacača kugle, Mesuda Pezera. Kvalitetan sistem PR usluga možemo ponuditi i vama.

Promo aktivnosti

Naš tim profesionalaca, nudi vam usluge organizacije: press konferencije, reklamiranja vaše kompanije ili organizacije na Facebook ili Instagram društvenim mrežama, kompletnu izradu i sprovođenje PR kampanja.

audience, concert, music

Snimanje dronom i fotografija

Vršimo usluge snimanja dronom i profesionalno fotografisanje sa vrhunski kvalitetnom opremom.

Izrada web stranica

Naš tim edukovanih stručnjaka, brzo, kvalitetno i u skladu sa najsavremenijim svijetskim standardima, ponudit će vam rješenje za izradu vaše web stranice.

work, typing, computer
concert, rock, music

Cjelokupna event produkcija

Da bi vaš planirani event izgledao vrhunski produciran, nudimo vam kompletno rješenje za njegovu organizaciju. U ponudi imamo najsavremenije osvjetljenje i ozvučenje, stage kao i popratne vizuelne i dimne efekte.

Muzički vrtić "Notica"

Muzički vrtić “Notica” djeluje kao muzička sekcija Organizacije “Koraci”. Cilj muzičkog vrtića je da kroz ples, igru i crtanje djecu u dobi od 4 do 8 godina upozna s muzičkim svijetom. 

Rad “Notice” objedinjuje nekoliko metoda koje su imale veliki uspjeh u Americi, Italiji, Francuskoj i Velikoj Britaniji, a poznate su kao Kodaly, Orfova, Dalcroze, Suzuki, te edukativni sistem “muzika na žici” profesorice Violete Smailović-Huart.

Na našim časovima djeca kroz ples, igru, crtanje i maštanje stječu osnovna muzička znanja i smisao za umjetnost uopće. Uz korištenje različitih ritmičkih instrumenata i aktivno muzičko improviziranje djeca razvijaju osjećaj za ritam, koordinaciju i memoriju. Nastava se realizira kroz:

  • pjevanje,
  • slušanje muzike,
  • sviranje,
  • dječije stvaralaštvo,
  • glumu,
  • ples,
  • posjete kulturnim institucijama, 
  • crtanje, te
  • muzičke improvizacije.
Veliki se ciljevi ostvaruju malim koracima